KUSTANTAMON KIRJAKAUPPA

SINIKKA PIIPPO - INVISIBLE NATURE


This book is about the experiences this author has had with nature, nature´s spirituality and its frequently invisible inhabitants. The book consists of short stories these beings have given to be written down and shared. It speaks not only of beauty, wisdom, love and humour, but also of the worrying state of the Earth that these nature beings wish to bring to our attention. This book describes of wisdom of the gnomes, fairies and dragons and what they want to say on a personal or wider level. Author, Sinikka Piippo is a biologist and botanist, who has taught and written about the medicinal plants, wild vegetables, and healing herbs - about 25 books. In this book she tells about the hidden side of nature.

TIMO TAHVANAINEN:


MUUTTUVA MAAILMANKUVA


Kirjassa tutustumme usein koettuihin psykologisiin ja sosiokulttuurisiin muutoksiin sekä otamme selvää millaisia ovat uudistuneiden maailmankatsomuksien mukana tulleet henkiset käsitteet ja maailmankuvien arkkityypit.


Kirjassa esitellään myös lyhyesti kirjailijan maailmankuvan muodostumiseen vaikuttaneiden henkilöiden elämäntarinoita. Näitä henkilöitä ovat Tapani Koivula, Olli Pajula, Erkki Lähde, Kalevi Riikonen, Veijo Hiltunen, Visa Kaliva ja Vesa-Matti Loiri. Kirjan liitteistä löydät myös Tapani Koivulan kirjoittaman kattavan rajatiedon ilmiöiden kuvauksen ja henkistä sivistyssanastoa.TAPIO KAITAHARJU:

MUISTELMANI


TAPIO KAITAHARJU:

Tässä nyt julkaistavassa teoksessa nimellä ”Tapio Kaitaharju – muistelmani” kerrotaan nuoruusvuosista 20 ja 30-luvun Haminassa ja Kotkassa sekä vapaaehtoisena jatkosotaan lähdöstä ja tapahtumista sodan aikana. Leipätyöhön hakeutuminen sodan jälkeen on oma tarinansa. Hauska sattuma on myös se, että viimeisen teoksen julkaisu sattuu vuoteen, jolloin Tapio olisi täyttänyt 100 vuotta!TARU VEELO:

VALON TYTTÄREN TARINA


TARU VEELO:

Rauha. Valo. Rakkaus. Valon tytär Cinedidar joutuu kotiplaneetan tuhonneen räjähdyksen seurauksena mars planeetalle muistinsa menettäneenä. Pian hän kuitenkin löytää elämänsä suunnan sekä kadonneet ystävänsä ja jakaa valon työtä sekä kirkkaimman rakkauden levittämistä uudella planeetalla. Kirkkaimmalla valolla on kuitenkin aina mustin varjo. Sen Cinedidar joutuu kokemaan karvaalla tavalla.ERKKI LÄHDE:

SYVÄLLE LUONNON SYLIIN


ERKKI LÄHDE:

Matkalla Sallasta Suomutunturille pysähdyimme vanhan uittopuron sillalla. Siinä kohtasimme vakavanoloisen menninkäisen. Hän kertoi: ”Kuolema tulee.” Hetken kuluttua hän jatkoi:

”Ja uusi elämä.” Vaikka ihmiskunta on jo pitkälle tuhonnut oman kotinsa maapallon eli Maaäidin, uusi elämä syntyy tuhojen loputtua. Maaäiti luo sitä ahkeran apulaisensa evoluution avulla. Meidän pitäisi kiireesti oppia viljelemään ja hoitamaan elämää. Siihen tärkeään työhön tämä kirja yrittää opastaa.


Rakastakaamme elämää!


Suomen tunnetuimpia selvänäkijöitä,


TAPIO KAITAHARJUN

NÄKIJÄN PÄIVÄKIRJASTA


Tapio Kaitaharjun kuollessa tammikuussa 2004 häneltä jäi kaksi julkaisematonta käsikirjoitusta, jotka molemmat ovat luonteeltaan päiväkirjoja, muistiinpanoja tai muistelmia. Nyt tämä ensiksi nimellä ”Näkijän päiväkirjasta” julkaistava teos on se, jota hän itse kutsui nimellä ”työpäiväkirja”. Nimensä mukaisesti se kertoo hänen omista kokemuksistaan henkisen työn alalla 25 vuoden ajalta vuodesta 1977 vuoteen 2002. Toinen on enemmänkin muistelmateos, joka kertoo elämästä ja tapahtumista nuoruudesta alkaen.

Tässä teoksessa kerrotaan toisaalta erilaisista asioista ja tapahtumista, joita hän on tarkastellut henkisellä tasolla. Toisaalta siinä selvitetään erilaisia lainalaisuuksia kuten ihmisen ja luonnon suhde, maapallon ja muun universumin suhde ja niiden välisiä vuorovaikutuksia.


Egypti-aiheisten kirjojen uutuus,


TUULA PELTTARIN

SININEN AMULETTI


SININEN AMULETTI, Ramses II:lle omistettu amuletti, lepäsi kerran kädessäni saaden minut kirjoittamaan jatkoa esikoiskirjaani Anuba, jumalten tytär. Stipendimatkallani vierailin Qurnassa, salaisuuksien kylässä 1984.


Niili oli välissämme ja vastapäisellä rannalla oli muinainen Theba, nykyinen Luxor. Qurnan kuuluisa haudanryöstäjä ja kyläpäällikkö Ali Rasul isännöi hetkeäni ja siemailin teetä Alin pihalla Memnonin patsaiden varjossa. Varpuset visersivät ympärillämme ja Hawa, Anubiksen tuuli oli lempeä ihollani.


Painoin mieleeni Alin tarinat Seti I:stä, hänen pojastaan Ramses II:sta, Anubiksen pappi Tuamutefista, hänen jälleensyntyneestä tyttärestään Anu-Shasta, faraon tyttärestä Nofretista sekä prinssi Seti-Meshusta, Mooseksesta. Nämä kolme olivat Unien lapsia.


Erkki Lähteen suosittu kirja!RAKKAUDESTA LUONTOON

- polku tietoisuuteen


ERKKI LÄHTEEN

Uusin kirja Rakkaudesta luontoon - polku tietoisuuteen on sykähdyttävä ja säikäyttävä; erilainen ja erikoinen teos.

Sellainen on myös kirjoittajan elämänpolkukin taistelussa luonnon puolesta suunnatonta piittaamattomuutta ja tuhoamista vastaan. Kirjassa kerrotaan omakohtaisen kokemuksen perusteella, etteivät aineellinen ja henkinen tieto ja työ riitele keskenään vaan täydentävät viisaasti toisiaan.


Unimatkalla trilogia:


TIETOISUUDEN EVOLUUTIO


INSIDE FLAMEN

Unimatkalla trilogia esittelee uuden kirjasarjan, jossa nuori Eleandil lähtee kaksoissiskonsa Alaindilian kanssa unimatkalle Maahan ja oppii itsestään ja elämästä uusia ulottuvuuksia.


Korkeamman tietoisuuden viisaudet esittelee uudenlaisen näkemyksen ihmisestä henkisenä olentona tässä elämää kuhisevassa maailmankaikkeudessa!


Unimatkalla trilogia:


MAAILMANHENGEN

AIKA


INSIDE FLAMEN

Unimatkalla trilogian toisessa osassa tutustutaan suurenmoiseen Eleandilin maailmaan vihreällä planeetalla ja unimatka maassa jatkuu.


Korkein tietoisuus opettaa meitä henkisestä teknologiasta ja siitä miten Maailmanhengen aika vaikuttaa ajassamme. 

Unimatkalla trilogia:


KAHDEN AURINGON ALLA


INSIDE FLAMEN

Unimatkalla trilogian viimeinen kirja on pian täällä. Kaksosten unimatka maassa jatkuu. Korkein tietoisuus vie heidät unikuvien kautta maapallon rinnakkaistodellisuuteen oppimaan asioita maailman luonteesta ja sen moniulotteisesta rakenteesta. 

Millaisia ovat maailman eri todellisuuksien kehitystasot? Mitä ovat ylösnousemus, nolla-tila tai valonmaailma? Mikä on tietoisuuden rooli tämän kaiken keskellä?


Kahden auringon alla -kirja on Unimatkalla trilogian päätösosa, jossa tutustumme unikuvista koostuvaan rinnakkaistodellisuuteen. Lähde mukaan seikkailuun Eleandilin satumaiseen maailmaan!


Tietoisuuden evoluutio Italiaksi


EVOLUZIONE DELLA COSCIENZA


INSIDE FLAME

Una sera un ragazzino si addormenta assieme alla sua sorella gemella. Da qui inizia il loro viaggio di sogno verso la Terra. Essi nascono come uomini su questo pianeta e vivono una vita normale fino all’età di 15 anni, quando inizia il loro risveglio spirituale. A questo punto, essi iniziano a ricevere flash di memoria su chi sono veramente e perché sono qui sulla Terra.


Inizia così il dialogo tra il giovane Eleandil e la sua coscienza superiore. Egli si trova nel viaggio di sogno e vivrà nel corpo dell’uomo già adulto. Questa coscienza superiore gli insegna una storia, molto diversa dalla normale conoscenza umana, sulle caratteristiche del mondo e lo scopo dello vita.


Muita välitysmyynnissä olevia kirjoja

KALEVI RIIKONEN:


Käärmeenkantaja- Solaarinen soinnuttaja


KALEVI RIIKOSEN

Uusimmassa kirjassa yhdistetään tulkintoja monen henkisen tieteenalan linjauksista.


Kahdentoista tähdistön merkkilaadut odottavat mestariansa, eli kolmattatoista ulottuvuuksien avaajaa ja mystistä opettajaansa Käärmeenkantajaa, joka on saapunut virittämään solaarista järjestelmäämme Skorpionin- ja Jousimiehen tähdistöjen välistä.


Näin alkaa Tähtiolentojen myötävaikutuksella noste uusien aikakausien, sekä ulottuvuuksien laajentuvaan tietoisuuden viriämiseen, innoittaen inspiroimalla tutkimaan uusien universaalien aika-avaruuksien laadullisten ominaisuuksien todentumien ilmentymiä.

PAULI LIIKALA:


KOKEMUKSIA TIETOISUUDEN HERÄÄMISESTÄ

PAULI LIIKALAN

Kokemuksia tietoisuuden heräämisestä -kirja perustuu YouTubessa, R-TV:ssä näkyvään haastattelusarjaan Paulin pakeilla. Näissä haastatteluissa on käynyt elokuuhun 2020 mennessä noin 120 haastateltavaa. Pauli on pyrkinyt saamaan selville haastattelusarjassa, millaisia henkisiä tai epätavallisia kokemuksia haastattelemillani henkilöillä on ollut. Näin on syntynyt kattava aineisto haastateltujen henkilöiden henkisistä kokemuksista ja yhteyksistä henkimaailmaan ja muiden planeettojen asukkaisiin. Kirja kertoo myös, mitä he ovat oppineet näistä kokemuksistaan ja miten nämä kokemukset ja yhteydet ovat muokanneet heidän maailmankuvaansa ja vaikuttaneet heidän elämäänsä. Kirjassa on mukana yli 60 henkilön kokemuksia heidän tietoisuutensa heräämisestä.


TAAVI KASSILA:


MEDITAATION KULTAINEN KIRJA


MEDITAATIO

On kultaakin arvokkaampaa, sillä se lahjoittaa meille mielenrauhaa, iloa ja lisää kykyämme rakastaa. Meditaatio kasvattaa luovuuttamme ja parantaa terveyttämme. Se vähentää stressiämme ja kohentaa ihmissuhteitamme. Ja lopulta meditaatio lahjoittaa meille ihmiselämän korkeimman päämäärän – valaistumisen, päättymättömän autuuden.

Vaikka meditaation korkein päämäärä tuntuisi kovin kaukaiselta, meditaatio tekee silti arjestamme paremman. Sen tähden meditaatio on yksi parhaimmista lahjoista, joita voimme itsellemme antaa.

Tässä on sinulla käytännöllinen opas, joka kertoo meditaatiosta tieteellisten tutkimusten ja pyhien kirjoitusten valossa. Opit harjoittamaan meditaatiota askel kerrallaan. Kirjaan sisältyy kymmenkunta erilaista meditaatiotekniikkaa, luontomeditaatiosta mindfulnessiin ja mantrameditaatiosta visualisointiharjoituksiin. 

Kovakantinen, kuvitettu teos. Piirrokset Oona Kassila ja valokuvat Sashvat Stevens. N. 300 sivua. 


TAAVI KASSILA:


SOKRATES JA RAKKAUDEN TIKAPUUT


JÄNNITTÄVÄ UUSI DOKUMENTTIROMAANI FILOSOFIAN SUURMIEHESTÄ

Hopliitit pidättävät Sokrateen ja heittävät hänet tylysti tyrmään. Vanha filosofi kompastuu, lyö päänsä ja menettää hetkeksi muistinsa. Tämä saa Sokrateen miettimään: ’Mitä oikein on tapahtunut? Minua on syytetty nuorison villitsemisestä ja vieraiden jumalien palvonnasta? Olenko minä syyllistynyt sellaiseen? Sokrates ryhtyy pohtimaan vankityrmässä omaa elämäänsä, onnistumisiaan ja epäonnistumisiaan, omaa kasvuaan ja omia opettajiaan kuten papitar Diotimaa, joka kertoi hänelle salaperäisistä rakkauden tikapuista.

Sokrates miettii mikä johti tilanteen siihen, että ateenalaiset haastoivat hänet oikeuteen? Lukijalle alkaa paljastua vallanpitäjien kavala salajuoni. Edessä on ennenäkemätön oikeussalidraama. Sokrates kuuntelee viisauden jumalattaren ohjeita ja puhuu oikeuden edessä rohkeasti ja pelottomasti. Puhuuko hän kenties liiankin rohkeasti? Entä kuka on oikeudenkäynnin todellinen voittaja? Kuinka Sokrateen käy? Mikä on Sokrateen järkkymättömän mielenrauhan salaisuus? Oliko Sokrates samalla sekä suuri filosofi että mystikko?

TAAVI KASSILA kiinnostui filosofi Sokrateesta jo koulupoikana. Hän sukeltaa tässä dokumenttiromaanissaan Sokrateen elämään, sekä siihen mistä tiedetään että siihen mistä tekstit eivät juurikaan kerro. Näin syntyy ainutlaatuinen tarina länsimaisen filosofian isästä, häneen liittyvästä arvoituksesta, siitä mikä sai vallanpitäjät vihaamaan tätä miestä ja siitä kuinka Sokrates kiipesi rakkauden tikapuita yhä korkeammalle.

Etukannen maalaus: Jacques-Louis Davidin maalaus Sokrateen kuolema vuodelta 1788

ILMESTYI TOUKOKUUSSA 2021. Pehmeäkantinen. N. 280 sivua.


TAAVI KASSILA:


MESTAREITA TAPAAMASSA


KIRJAILIJA

Ja elokuvaohjaaja Taavi Kassila lähti jo nuorena etsimään itselleen mestaria, joka osaisi kertoa elämän suurimmista salaisuuksista.

Matkan varrella Kassila oppi hiljentymisen taidon intialaiselta joogilta ja tapasi mm. maailmankuulun The Beatles-yhtyeen gurun Maharishi Mahesh Yogin ja Äiti Meeran. Tiibetin buddhalaisuuden korkeimman mestarin Dalai-laman hän sai tavata tämän hallintopalatsissa Himalajalla. Dalai-lamaa ja monia muita mestareita Kassila sai haastatella televisioon.

Suomaisista oman alansa mestareista kirjassa esiintyvät muun muassa hengentieteen filosofi Reijo Wilenius, aivotutkija Matti Bergström, joka kertoo missä kohtaa aivoja Jumala koetaan ja atomifyysikko K. V. Laurikainen, joka näkee valopartikkeleiden liikkeessä Jumalan. Vesa-Matti Loiri puolestaan kertoo kuinka hän koki kuoleman.

Kun Kassila oli tavannut yli kolmekymmentä tunnettua mestaria, hän viimein kohtasi oman mestarinsa. Äiti Amman ja hänen isänsä haastattelu julkaistaan nyt ensi kertaa tässä kirjassa. Kassilan ainutlaatuinen tarina vie lukijansa aikamme suurten ajattelijoiden mielenmaisemiin.

Viisas Elämä. Nid. 322 sivua.


TAAVI KASSILA:


NASARETIN MIEHEN SALAISUUS

MATKA JEESUKSEN ELÄMÄÄN JA KUOLEMAAN
Elokuvaohjaaja ja kirjailija Taavi Kassila saa kuulla, että Jeesus Nasaretilainen olisi elänyt nuoruusvuotensa Intiassa. Hän lähtee etsimään todisteita ja törmää Nikolai Notovitshin tarinaan. Tämä venäläinen historioitsija matkusti vuonna 1887 Kashmiriin, Himiksen luostariin. Hän kirjoitti nähneensä siellä ikivanhan käsikirjoituksen, jossa kerrottiin Issasta – niin kuin Jeesusta palin kielellä kutsutaan.
Kassila päättää tehdä aiheesta elokuvan, lähtee Notovitshin jalanjäljille ja alkaa löytää lisää viitteitä Jeesukseen elämästä Intiassa.
Kassila samastuu tsaarinaikaiseen esikuvaansa, matkaa Himalajalle ja rakentaa elokuvakäsikirjoitustaan samalla, kun Jeesuksen salattujen vuosien arvoitus alkaa saada lisävaloa.
Tämä dokumenttiromaani on miehen fyysinen ja henkinen matka totuuden lähteille, siihen mitä on kirjoitettu, ja siihen, mitä on jätetty kertomatta.
405 siv. sid. Gummerus.


TAAVI KASSILA:


MESTARIA ETSIMÄSSÄ -SARJAKUVA

Miksi Buddha istuu niin pitkään puun alla? Mitä Jeesukselle tapahtuu, kun Johannes Kastaja kastaa hänet? Mikä saa Sokrateen sanomaan, että hän tietää vain sen, että ei tiedä mitään? Nämä kolme mestaria saavat Taavi Kassilan jo koulupoikana haaveilemaan mestarista, joka voisi paljastaa hänelle elämän suurimmat salaisuudet.

Tämän sarjakuvatrilogian ensimmäisessä osassa saamme seurata sitä, mitä Taavi oppii vanhemmiltaan, ensimmäisiltä guruiltaan. Ja miten hän kohtaa heti koulusta päästyään intialaisen joogi Karunananandan, jolta hän oppii meditoinnin, hiljentymisen mystisen salaisuuden.

Taavi tapaa myös maailmankuulun intialaisen julistajan J. Krishnamurtin, joka kieltää kaikki opettajat ja henkiset harjoitukset. Niinpä Taavi jatkaa mestarin etsimistä ja matkustaa Intiaan samaan aikaan kuin kuuluisa Beatles-tähti John Lennon, joka haluaa oppia meditaatiota Maharishin Mahesh Yogilta.

Kuvittanut Kati Hannila.


TAAVI KASSILA:


PATANJALIN JOOGA AJATELMAT

Yli 2000 vuotta sitten eläneen Patanjalin jooga-ajatelmat on joogan klassikkoteos, jossa kerrotaan mitä jooga on. Teos sisältää 196 ajatelmaa ja selitykset mitä kukin ajatelma tarkoittaa. Teos on tarkkanäköinen tutkielma ihmisen olemuksesta ja rakenteesta, kuinka pysyä joogan avulla terveenä ja kuinka saavuttaa meditaation avulla mielenrauha ja onnellisuus

Patanjali paneutuu siihen, miten muistot ja traumat värittävät ihmismielen. Hän kertoo millä tavoin ihminen voi vapautua muistojen ehdollistavasta vaikutuksesta ja saavuttaa joogan päämäärän – puhtaan tietoisuuden.


TAAVI KASSILA:


BHAGAVAD-GITA

On hindujen pyhä kirja ja joogien raamattu. Se on maailman vanhimpia uskonnollis-filosofisia runoelmia ja maailmankirjallisuuden merkittävimpiä klassikoita – katkeamaton helminauha elämänohjeita sekä ikiaikaista viisautta.
Aikansa vapahtaja Krishna opettaa opetuslastaan Arjunaa kuinka voittaa mielen kielteiset ominaisuudet ja löytää Jumalallinen Itse.


TAAVI KASSILA:


ONNELLISUUDEN JOOGA

Joogit sanovat, että kaiken toimintamme perimmäisenä tarkoituksena on lisätä onnellisuuttamme. Tuskin löytyy ihmistä, joka haluaisi kärsiä. Me kaikki haluamme olla onnellisia riippumatta maailmankatsomuksestamme, rodustamme, iästämme tai sukupuolestamme.
Onnellisuuden jooga pohjautuu joogafilosofian käsitykseen onnellisuuden salaisuudesta. Kirjassa pohditaan sitä mistä kärsimys johtuu ja kuinka voimme lisätä onnellisuutta omassa ja lähimmäistemme elämässä. Teos kertoo niistä menetelmistä ja harjoituksista, joita jooga opettaa onnellisuuden saavuttamiseksi.


TAAVI KASSILA:


KUNINGAS JOOGA

Jooga on tullut tunnetuksi maailman vanhinpana menetelmänä notkeuden ja terveyden saavuttamiseksi. Se on kuitenkin paljon muutakin: kokonaisvaltainen menetelmä korkeimman onnellisuuden saavuttamiseksi.

Lukemalla tämän kirjan saat tietää, mistä jooga on saanut alkunsa ja kuinka kuninkaallinen joogatunti koostetaan. Opit 10 hengitysharjoitusta, 50 joogaliikettä, syvärentoutuksen ja meditaatiotekniikan.
Saat tietää, kuinka joogaa voi soveltaa arkielämään, oli sitten kyse ihmissuhteista, työelämästä tai ravinnosta. Opit myös soveltamaan joogaa urheiluun. Tulet tuntemaan joogan eri lajit, kuten hathajoogan, astangajoogan, työn, tiedon ja rakkauden joogan.


HENKIEN KIRJA


ALLAN KARDECIN

Henkien Kirja antaa sinulle vastaukset lähes kaikkiin kysymyksiin, joita sinulla voi olla kunkin sielun alkuperästä, luonteesta ja kohtalosta maan päällä ja myös muissa maailmoissa. Se myös käsittelee Jumalaa, luomista, moraalisia lakeja, Henkien luonnetta ja niiden suhteita ihmisten kanssa. Kirja sisältää vastaukset, jotka useat meediot sanelivat Jumalaa rakastavilta korkeammilta Hengiltä.

MEEDIOIDEN KIRJA


ALLAN KARDECIN

Meedioiden Kirjan kautta jokainen voi ymmärtää kuinka Henkien olemassaolo ja heidän ilmaisunsa ovat täysin luonnollinen osa todellisuuttamme, vaikkakin tietämättömyys usein sekoittaa ne yliluonnolliseen ja taikauskoon. Teos tuo johdonmukaisesti esille, mitä Henget todellisuudessa ovat ja kuinka he voivat ilmaista itseään meidän fyysisessä maailmassamme.


TAIVAS JA HELVETTI


ALLAN KARDECIN

Taivas ja helvetti käsittelee jumalallista oikeudenmukaisuutta spiritistisen opin näkökulmasta. Ensimmäinen osa sisältää eri uskonkäsityksiä vertailevan analyysin koskien taivasta ja helvettiä, enkeleitä ja paholaisia, rangaistuksia ja palkitsemisia. Kirja perehdyttää lukijaa myös ikuisten rangaistusten oppiin ja osoittaa sen mahdottomuuden luonnon lainalaisuuksiin perustuen.

Kirjan toiseen osaan on sisällytetty lukuisia Henkien (ts. edesmenneiden sielujen) kommunikointeja kuvaten tuonpuoleisesta hyvin erilaisia olosuhteita. Siinä kerrotaan mm. koko elämänsä hyväntekeväisyydelle omistautuneen ihmisen onnesta.


GENESIS


ALLAN KARDECIN

Genesis käsittelee teemoja, joita uskonto on pitänyt kiistattomina sielun kuolemattomuuden valossa, yhdistäen kristillisen ajattelun ja tieteelliset havainnot. Se tarjoaa lukijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden ymmärtää ja tutkia yleismaailmallisesti kiinnostavia sekä materiaalisen että henkisen maailman teemoja käsiteltynä loogisella, järkeenkäyvällä ja paljastavalla tavalla.


JA ELÄMÄ JATKUU


CHICO XAVIERIN

Ja elämä jatkuu on ihastuttavan mukaansa tempaava kertomus todellisista ihmisistä, jotka toiselle puolelle siirryttyään saavat henkiystäviltä apua ja kannustusta itsensä henkiseen uudistamiseen. Heitä ohjataan opiskelemaan ja tekemään työtä, jotta voivat tarkastella juuri päättämänsä maallisen elämän merkitystä ja suunnitella tulevaa.


ONNELLINEN ELÄMÄ


DIVALDO FRANCON

Onnellinen elämä sisältää elämänohjeita, jotka meedio Divaldo Franco on välittänyt tuonpuoleisesta hänen elämäntyötään johdattaneelta henkioppaaltaan Joanna de Ângelikselta. Ne avaavat jokaiselle lukijalle ratkaisuja elämän haasteisiin ja auttavat näkemään huomisen loistavat mahdollisuudet, jos vain muutamme asennoitumistamme ja näkökulmaamme. Tämä kirja on todellinen avain onnelliseen elämään.


OBSESSIO


DIVALDO FRANCO

”Lähestyin häntä ja näin hänen huomaavan läsnäoloni… Kosketin häntä ja hän värähti… Tartuin hänen käsiinsä ja ne olivat minun käsivarteni. Minua huimasi hieman ja hän horjahti. Minä ajattelin ja hän vastasi. Nostin hänet ylös ja me kävelimme yhdessä… Sitten hänen kauttaan iskin kasvoihin hulluna vihasta me kaksi toimien yhdessä kuin yksi… Ja me olemme edelleenkin yhtä ja tulemme sellaisena myös pysymään.”

Tämä on – hänen omia sanojaan lainaten – kuvaus siitä, kuinka edesmenneen ihmisen Henki otti haltuun nuoren tytön. Tyttö joutui täysin häiriintyneestä käytöksestään johtuen mielisairaalaan. Oliko hän menettänyt järkensä ja tullut hulluksi vai oliko hän joutunut pahantahtoisen Hengen haltuun? Pitäisikö tällaisessa tapauksessa tyttö asettaa perinteisen lääketieteen rutiininhoitoon vai olisiko paremminkin tarvetta manaajan avulle?


2000 VUOTTA SITTEN


CHICO XAVIERIN

2000 vuotta sitten kirjan mielenkiintoiset tapahtumat sijoittuvat ensimmäisen vuosisadan alkukristittyjen aikaan, jolloin Jeesus toi ihmiskunnalle Evankeliuminsa opetukset. Tuolloin Emmanuel oli Publius Lentulus, ylpeä, Palestiinaan korkeaan asemaan nimetty senaattori.

Lukija viedään mukaan liikuttavien tositapahtumien ketjuun, jossa patriisiperheiden ylimielisyys ja alkukristittyjen veljellinen vaatimattomuus kohtaavat toisensa. Eri vastakohtaisuudet – kärsimys ja ilonpito, loistokkuus ja äärimmäinen köyhyys, valta ja orjuus, julmuus ja hyväntahtoisuus, anteeksianto ja kosto – kietoutuvat hänen elämäänsä.


VALONLÄHETTILÄÄT


CHICO XAVIERIN

Valonlähettiläät kirjassa henki Andre Luiz paljastaa jälleensyntymän salaisuuksia ja tuo ilmi Korkeimpien Henkien vastuulla olevat tehtävät jälleensyntymäprosessissa.

Näissä kirjan kahdessakymmenessä luvussa hän kertoo mm. omista jatkuvista oppimiskokemuksistaan henkimaailmassa, jälleensyntymän yksityiskohtaisista vaiheista sekä henkien ja meedioiden välisestä työskentelystä.


PLANETAARINEN MUUNNOSVAIHE


DIVALDO FRANCON

Kirjassa Planetaarinen muunnosvaihe hmiskunta on parhaillaan suuren muunnosvaiheen kynnyksellä, jonka kuluessa maapallomme tulee muuttumaan koetusten ja hyvitysten planeetasta uudistavaksi maailmaksi.

Tämä poikkeuksellinen kirja tutustuttaa lukijansa tämän planetaarisen muunnosvaiheen mekanismeihin ja korkeisiin tavoitteisiin. Ne palvelevat kipeästi ja akuutisti tarpeen olevia muutoksia, jotka edistävät kunnioitusta lakeja, etiikkaa ja luontoa kohtaan. Niiden avulla ihminen muuntuu kokonaisvaltaisen ehjäksi olennoksi, joka on tietoinen velvollisuuksistaan Jumalaa, itseään ja muita kohtaan.


VALON TIE


CHICO XAVIERIN

Valon tie (kirjoitettu 1938) kertoo sivilisaation historiasta spiritismin näkökulmasta ja osoittaa Kristuksen Evankeliumin todellisen aseman Maan uskonnoissa ja filosofisissa opeissa sekä erityisesti, että ne ovat kaikki peräisin samasta Lähteestä.

Tämä kirja kuvaa selkeästi, miten tämä meidän maallinen kotimme, planeetta Maa, on ollut alusta alkaen Valon tiellä. Maa rakennettiin olosuhteiltaan sopivaksi meidän asua. Ihmiskuntamme kehityksen eri vaiheissa meille on lähetetty sanansaattajia ja opastajia henkisellä polullamme.


NOSSO LAR


CHICO XAVIERIN

Nosso Lar on henkisiirtokunnan nimi. Siellä asuva henki nimeltä Andre Luiz esittelee sitä meille tässä suuren suosion saaneen kirjasarjan ensimmäisessä osassa.

Tässä mukaansatempaavassa kertomuksessa kirjailija kuvailee vaikutelmiaan ja huomioitaan henkimaailman elämästä kuoleman jälkeen. Nosso Lar antaa meille mahdollisuuden vilkaista henkimaailmaan, joka odottaa meitä, kun jätämme fyysisen kehomme.


MAAN JA TAIVAAN VÄLILLÄ


CHICO XAVIERIN

Kirjassa Maan ja taivaan välillä henki Andre Luiz paljastaa jälleensyntymän salaisuuksia ja tuo ilmi Korkeimpien Henkien vastuulla olevat tehtävät jälleensyntymäprosessissa.

Näissä kirjan kahdessakymmenessä luvussa hän kertoo mm. omista jatkuvista oppimiskokemuksistaan henkimaailmassa, jälleensyntymän yksityiskohtaisista vaiheista sekä henkien ja meedioiden välisestä työskentelystä.


MITÄ TAPAHTUU ELÄMÄN JÄLKEEN


SAARA NOUSIAISEN

Kirjassa käsitellään kysymyksiä, jotka ovat keskeisiä paraikaa meneillään olevassa planetaarisessa muunnosvaiheessa. Se on hieno tietopaketti esitellessään kymmeniä tiedemiehiä, tutkijoita ja insinöörejäja heidän tutkimuksiaan sielun kuolemattomuudesta ja siihen kytkeytyvistä teemoista.

Kirjassa hän lähestyy rohkeasti mutta tieteeseen pohjautuen Raamattuun, Jumalaan, kristinuskoon, ateismiin, rukouksiin, tauteihin ja moniin muihin aiheisiin liittyviä, päivityksen tarpeessa olevia aiheita.


TAAVI KASSILAN GURU-GITA


TAAVI KASSILAN

Uusi käännös ja tulkinta Guru-Gitasta Guru–Gita – Mestarin laulu on tuhansia vuosia vanha intialainen teksti, joka kertoo satgurun, valaistuneen mestarin mysteeriosta Mikä yhdistää Intian joogeja, Buddhaa, Jeesusta ja Rumia? Mikä on se salattu tieto, jonka he kaikki oivalsivat? Ja miten me voisimme saavuttaa tuon äärettömän autuuden, jossa valaistunut mestari jo elää? Se selviää lukemalla nämä pyhät sutrat, ajatelmat sekä niiden tulkinnat ja noudattamalla niiden antamia ohjeita. TAAVI KASSILA on joogannut lähes 60 vuotta ja meditoinut 50 vuotta. Hän on tavannut monia henkisiä opettajia ja haastatellut heitä televisioon. Hän on aiemmin kääntänyt ja tulkinnut Intian pyhistä teksteistä Bhagavad–Gitan, Ramayanan ja Patanjalin jooga–ajatelmat. Om-kustannus. Nid. 185 sivua.


RAJAJOOGAN KURSSI VIA RY


Klassikkoteos henkisen tien kulkijoille.

Tyyne Matilainen perusti Savonlinnassa 1955 Kirjeopisto Vian yhdessä työtoverinsa Mirja Salosen kanssa. Heidän tavoitteenaan oli luoda metodi, jolla henkisen Tien kulkija saa itsessään hyvyyden ja jalouden esille niin, että ne rakentuvat luonteenominaisuuksiksi ja johtavat todellisen sisäisen Itsen – korkeamman Minän – yhteyteen. Perinteinen rajajoogakurssi on nyt toimitettu kirjaksi. Teos soveltaa rajajoogaa aiemmin opiskelleille sekä harjaantuneille itseopiskelijoille.


SYLVIA SALOW:

FIND YOURSELF


What if the universe was waiting for you to unleash your soul’s power and meet your authentic self? Would you say YES? Then this is the perfect book for you! Many people feel a deep-soul yearning to transform their lives. Sometimes we have to go the distance to find our true selves. The universe asks us to leave the familiar life behind and enter unknown territories of our inner landscapes. We may have to go through a personal hell before we find our purpose and our true essence. In her spiritual memoir, Find Yourself: Go the Distance to Discover Your Meaning, Sylvia Salow shares her transformational story. And she openly unveils the 2-year inner healing journey to serve you as a catalyst to find your fearless and powerful self too. After the most painful year of her life, Salow moved to the other side of the world to find her true self and life calling undefined by her previous loves, fiancé, and meeting her twin flame. Her transformation led her to embark on a path of embodying her soul. Find Yourself is a roadmap to your innermost self and meeting your soul; it’ll hold your hand through challenging times and remind you of your innate inner beauty and strength. Are you ready to transform your life, but not sure where to begin? Let’s spark your inner transformation!

JUHANI SENNE:

TARJA SENNE - TOINEN JALKA TAIVAASSA


Juhani Senne on kirjassaan ikuistanut kahden ainutlaatuisen ihmisen rakkaustarinan, lahjakkaan taiteilijan elämänkerran ja ylistyslaulun universumin mystiselle kauneudelle. Lukijansa monella tasolla haastava kirja on myös upea kuvataideteos ja esittelee laajasti Tarja Sennen tuotantoa. Tarjasta kertova kirja: "On kuin henkinen oppikirja". Henkiset kokemukset, lapsuudesta aikuisuuteen. Vakavasta sairaudesta, rajakokemukseen, näkijänä, kaukokatsojana. Mielenkiintoinen matka. Enerkisoitua energiaa. Sennen pariskunnalle maailma on useiden ulottuvuuksien seikkailu, josta he ovat yhdessä ammentaneet inspiraatiota omaan työhönsä samalla, kun ovat etsineet vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Molempia yhdistää syvä henkisyys ja yhteinen matka ymmärryksen avartumisen ja Kristus-energian henkilökohtaiseen kokemiseen. Tämä kirja kertoo tuon matkan vaiheista myös aikaisempien olemassaolojen muistikuvina. Juhani Senne kirjoittama kirja on hänen kirjallisuutensa yksi suurimmista saavutuksista. Lukijat äänestivät tämän kirjan Ultra-lehden suosituimmaksi kirjaksi v.2015